Capella Play Restaurant
Последното „дете“ от семейството на Capella Play е бургаският ни обект, разположен на над 1200 кв.м. площ. Детският център сбъдва детски мечти, желания и фантазии за приказни игри и незабравими партита. Забавленията започват с огромна зона за игри, изпълнена с много физически предизвикателства, големи пързалки, интерактивности. Само малка част от атракциите, които предлагаме, са игрище за мини футбол и баскетбол, детска дискотека, батути, стрелба с меки топки. Предлагаме и колекция от тематични партита, където децата могат да изберат да посрещнат рождения си ден в компанията на Нинджаго, Елза от Замръзналото кралство, Смелата Ваяна, Тролчетата, Емоджи и много други.

 

Детският център е разделен на няколко зони:

- Бебешка част, подходяща за деца от 0 до 3 г. В бебешката зона посрещаме най-малките ни почитатели, заедно с мама и тате, които опознават света, играят, творят и развиват умения.

- Детска част, подходяща от 3 до 10 г. Богатото изобилие от атракциони, лабиринти, батути превръщат детската игра в незабравим момент. При нас децата се чувстват комфортно и се забавляват, прекарват часове в игри и споделят най-важните празници – рождени дни, Коледа, 1 юни, края на учебната година и много други специални дни.

- Зона за тийнейджъри, подходяща от 7 до 15 г, която е предвидена да създава настроение и забавни моменти за малки и големи. В нея можете да откриете различни аркадни игри, интерактивни игри, редемшън игри, флипери и джаги и още много.

- Ресторант за родители, където те могат да поседнат с приятели и да се насладят на вкусна храна и напитки. Това е й мястото, където празнуваме рождени дни и организираме фирмени мероприятия. Ресторантът е подходящ и за следобедни срещи с приятели или забавни семейни вечери, разполага и с уютна тераса. Кухнята предлага свежи ястия, детски менюта, храни, подходящи за бременни и кърмещи майки.

- Зона за специални тържествени моменти, където децата посрещат най-вълнуващия миг, а именнo тортата, свещичките, фойерверките, снимките и всичко, което прави празника им незабравим.

- Три парти зони, които събират децата след забавни игри, да поседнат и похапнат, да се насладят на вкусни детски менюта.

 

Приемани дебитни и кредитни карти: Visa,Visa Electron,Vpay, MasterCard, Maestro, Борика


To top