Как да стигнете до тук

АВТОМОБИЛ

С 1,271 външни паркоместа, разположени на около 10 минути шофиране от центъра на града, идването до Бургас Плаза не може да е по-лесно!

Бургас Плаза е разположен на ул. ”Транспортна” №31 в много удобна и добре позната част в северен Бургас, близо до разширението на магистрала Тракия по пътя от София към града.

Ул. ”Транспортна” е първокласният път, който води до Черноморските курорти Слънчев бряг и Несебър, което означава, че има интензивно движение на коли и туристи точно пред Търговския център. 

Паркинг
Има безплатен паркинг за 1,271 коли с усъвършенствана система за управление на движението на паркинга, за да бъде възможно най-лесно и удобно за посетителите. Местата за паркиране са на не повече от 5 минути пеша от входовете на Търговския Център и има отделни пешеходни пътеки, за да могат децата да пресичат на ненатоварени пътни платна. 

Паркинг за инвалиди
Има специално обозначени места за гости на Бургас Плаза, които са със специални нужди. Те са разположени из целия паркинг и са близо до входовете.

 

С АВТОБУС

Ако идвате до Бургас Плаза с автобус, има много удобни връзки почти от всички заобикалящи квартали. Маршрутите на няколко автобуса на градския транспорт тръгват от/минават през район Изгрев и стигат до различни части на Бургас.

Можете да изполвате автобусни линии В1, В11, 11, 12, 15.

За повече информация: http://burgasbus.info/burgasbus/?page_id=59

 


To top