Информация относно „ Този Петък“

24/11/2017 - 24/11/2017

Информация относно „ Този Петък“

Във връзка с публикуваните във фейсбук страницата и уеб сайта на Мол Бургас Плаза ценови намаления, отстъпки и промоции, обявени и предоставени като изображения, търговски марки и текст от наемателите на МОЛ Бургас Плаза и валидни за Този петък: 24.11.2017г., Търговски център „Бургас Плаза“ не носи отговорност за изображенията, текста и посланията на своите наематели, които оперират магазини и щандове в Търговския център, включително не носи отговорност за правомерното използване на публикуваните изображения и търговски марки, предоставени от наемателите, както и за действителността на указаните ценови намаления, отстъпки и промоции, за количествата на посочените продукти и тяхната наличност през целия ден, отговорност за които носи всеки участващ наемател за подадените от него търговски изображения, марки, ценови намаления и промоционални оферти.

Търговски център „Бургас Плаза“ няма договорни или законни права или задължения за проверка или друг тип намеса в търговската дейност и промоционалните офертина своите наематели и поема ангажимент само за точното публикуване на подадените от наемателите послания, вкл. изображение и текст.

 

Обявените ценови намаления, отстъпки и промоции са валидни само за деня на събитието: 24.11.2017г. и до изчерпване на наличните количества.


To top