GOODFOOD - КУЛИНАРНА ФИЕСТА В МОЛ БУРГАС ПЛАЗА

18/11/2017 - 19/11/2017

Мол Бургас Плаза и медийна група S-Media с кулинарно издание BBC GoodFood България имат удоволствието да ви поканят на голяма Кулинарна фиеста, която ще се проведе този уикенд в Търговския център.

Участие в събитието ще вземат главни готвачи и сладкари на водещи хотели и заведения, които пред всички вас ще демонстрират приготвяне на ястия по подрабни рецепти от списание GoodFood.

GoodFood Кулинарна фиеста не е просто готвене на живо. Това събитие представя по атрактивен начин най-различни рецепти от кулинарното издание и показва,че е лесно да бъдат приготвени у дома.

В специално обособена зона главни готвачи и сладкари ще изнесат истински урок по подготовка и приготвяне на ястията, като обръщат внимание на здравословните храни, различни кулинарни техники и съчетаване на разнообразни съставки.

За да бъде всичко още по- приятно, на събитието ще има водещ, който ще обяснява по достъпен и забавен начин какво се случва в демонстрационната кухня.

Всички посетители на събитието ще имат възможността да дегустират приготвената на място храна, както и да се запознаят отблизо с продуктите на  различните изложители, които ще вземат участие и през двата дни.

Очакваме ви на 18-ти и 19-ти ноември /събота и неделя/ от 13ч. на партерно ниво в Мол Бургас Плаза.

Входът е свободен !


To top