Разкрий тайните на магията

02/02/2016 - 29/02/2016

Най-важната част от магията е тайната,

най-привлекателното в магията е мистерията!

Всеки иска да разкрие тайната и да научи магията,

но малцина знаят колко дълъг и труден е този път.

Първо е концепцията, след това създаването

и накрая е страхотното шоу!

Но магията е не само номерът,

тя е възможността да пренесеш публиката в друг свят.

Светът на технически напредналите реквизити,

свят, който понякога е романтичен,

понякога смешен, понякога плашещ,

и също така чувствен…

Но най-важната част от магията е тайната,

това е свръх секретна мистерия!

Мистерия, която в магическото изложение се разкрива пред очите ви!

 

Посети магическото изложение в Мол Бургас Плаза, включи се в томболата и спечели 3 х комплект „75 магии с шапка Maestro”, любезно предоставени от Хиполенд! Трябва само да пуснете правилно попълнен талон в урната на Бюро Информация между 2-ри и 29-ти февруари! Късметлиите ще бъдат изтеглени на 29.02.2016г. в 18:00ч. Общите условия за участие в томболата виж тук.

 

Само с една снимка можеш да спечелиш играта „100 магически трика“, отново предоставена от Хиполенд! Снимай се с декор от магическото изложение и ни изпрати снимката преди 29 февруари! Ние ще публикуваме всички снимки на официалната фейсбук страница на Мол Бургас Плаза (www.facebook.com/MallBurgasPlaza), а един от 10-имата участника, събрали най-много гласове до 6 март, ще спечели наградата! Общите условия за участие в играта виж тук.

Всяка СЪБОТА през февруари заповядай на магически спектакъл от 18:00ч. на партерно ниво в Мол Бургас Плаза! Най-известните български илюзионисти Боби Шоу, Шехерезада и Zain ще те очакват! Ще бъде загадъчно, мистериозно, магическо…и да, разбира се, че ще има награди!


To top