Национален LEGO конкурс "С ХИПОЛЕНД В ЛЕГОЛЕНД"

28/04/2016 - 01/01/2017

ХИПОЛЕНД – националната верига за детски и бебешки стоки обяви на 8 април старта на най-големия си проект за годината – националния LEGO КОНКУРС  „С ХИПОЛЕНД в ЛЕГОЛЕНД!“.

Всеки месец участващите деца се състезават за 6 ексклузивни конструктора Лего, за които всеки истински Лего фен си мечтае, а в началото на 2017г. чрез томбола ще бъдат определени и тримата щастливци, които, заедно със семействата си, ще спечелят екскурзия в ЛЕГОЛЕНД в Германия!

Правилата са съвсем лесни! Участник може да бъде всяко дете, което построи LEGO фигура от над 300 части – авторска или с любим ЛЕГО модел –  и качи снимка на страницата на играта на www.facebook.com/hippoland.bg.

Всеки месец до края на годината ще бъдат излъчени по 6 победители, класирани от броя гласувания в онлайн платформата и оценени от специалното жури на ХИПОЛЕНД  от „експерти по фантазия“. Класираните най-добри модели ще бъдат изложение в продължение на цял месец в избрани магазини на ХИПОЛЕНД, заедно със снимки на децата, които са ги е сглобили.

„С ХИПОЛЕНД В ЛЕГОЛЕНД“  е изцяло авторска разработка на екипа на ХИПОЛЕНД и е първият по рода си подобен конкурс за детско творчество и креативност в България. За нас е чест, че идеята ни бе радушно приета и подкрепена от такава силна и световноизвестна фирма, като LEGO. Също така ХИПОЛЕНД е първата фирма в България, която подарява екскурзия в Леголенд на три щастливи деца. За да я спечелят, трябва да направят  това, което умеят най-добре  – да развихрят фантазията си и просто….да играят.

Всеки запален фен може да се включи тук: www.facebook.com/hippoland.bg.


To top