Детски уикенди през декември

01/12/2016 - 31/12/2016

В най-празничния месец декември каним всички малчугани на традиционни работилнички, щури партира с любими герои…и разбира се – среща със Снежанка и Дядо Коледа!

3.12.2016 Събота – Работилничка „Красавицата и Звяра“

Знаете историята за красавицата Бел, която показа на всички, че най-важна е вътрешната красота и че зад непривлекателната външност на Звяра всъщност се крие добро сърце, нали? В съботната ни разботилничка каним всички сръчковци, за да изработим заедно различни аксесоари от този любим филм!

4.12.2016 Неделя – Парти „Красавицата и Звяра“

Красавцата Бел и Звярът ще бъдат в Мол Бургас Плаза и в неделя! Вие също трябва да присъствате, за да не пропуснете едно незабравимо парти с много игри и изненади.

10.12.2016 Събота – Работилничка „Алиса в Страната на чудесата“

На 10-ти декември Алиса ви кани заедно да посетите Страната на чудесата, която тя открива, скачайки в заешката дупка, и да се докоснете до различни чудни аксесоари. Алиса ще ви напътства, за да можете собственоръчно да си изработите тематична чашка, шах, ключове, карти за игра и много други.

11.12.2016 Неделя – Театрално представление с фокусник „Алиса в Страната на чудесата“

Героите от вълшебната Страна на чудесата ще оживеят в магическо театрално представление тази неделя. С помощта на Алиса и на специалия ни гостуващ фокусник магията ще бъде досущ като реалност. Очакваме те в Страната на чудесата!

17.12.2016 Събота – Коледна работилничка „Замръзналото кралство“

Преди да е дошла Коледа, няма как да пропуснем да ви поканим на Коледна работилничка. Тази година обаче работилничката няма да бъде просто Коледна – на нея ще присъстват Елза и Олаф от Замръзналото кралство. Заедно с тях ще сътворим много тематични играчки, картички и снежинки.

18.12.2016 Неделя – Парти „Замръзналото кралство“

Любимите герои Анна, Елза и Олаф от „Замръзналото кралство“ ще ни гостуват и в неделя! Под звуците на песните от филма, които сме сигурни, че всички вие знаете, ще се веселим, ще танцуваме и ще участваме в различни забавни игри. Очакваме ви за щуро парти!

24.12.2016 Събота – Работилничка с Дядо Коледа и Снежанка

Преди да се отправите към уютния дом за традиционната вечеря на Бъдни вечер ви каним на работилничка с Дядо Коледа и Снежанка. Ако има местенце на елхата, което все още е празно – ще можете да си направите сами красива играчка. А ако все още има приятел, за когото не сте подготвили Коледна картичка – ще имате възможност да го направите.

25.12.2016 Неделя – Парти с Дядо Коледа и Снежанка

Последното детско събитие за 2016 година ще бъде навръх Коледа и разбира се, ще се проведе в присъствието на Дядо Коледа и Снежанка. Заедно с тях ще изпратим 2016 година и ще си спретнем щуро парти, за да може идната 2017 година да бъде изпълнена с още повече игри, изненади и добро настроение!

Всеки ден от 19.12. до 25.12.2016г. между 11:00ч. и 19:00ч. заповядайте в Мол Бургас Плаза, където Дядо Коледа ще ви очаква на червеното кресло! Споделете с белобрадия старец любима песничка или стихотворение и в замяна ще получите вкусно лакомство! Снимките също са позволени </div>    

        <div class=


To top