Детски уикенди през януари

01/01/2017 - 31/01/2017

През януари те каним на Училище за Супергерои

Мол Бургас Плаза открива училище за супергерои! Всеки януарски уикенд от 16:00ч.!

Само че вместо уроци по математика или литература, ще се преподават уроци по супер сила, ловкост и бързина. И вместо обичайните учители, ще те очакват безстрашни супер герои, които ще разкрият тайните на свръхестествените сили.

Обучението ще се проведе с различни герои…

Няма да  е лесно, но те очакват много интересни изпитания…

По време на уроците по сила и безстрашие –  трябва да докажеш, че можеш да преминеш през  тъмни пещери.

По време на уроците за сръчност – трябва да преодолееш морето и да се справиш с магическите супер топки.

Бъди сигурен, че ще минеш на проверка за притежание на всички важни качества на бъдещия супер герой –  внимателност, бързина и много други.

 

Посети всички 8 урока от Училището за супергерои и събери 8 печата в своя дневник!

По време на последния урок на 29.01.2017г., всички, които са събрали 8-те печата, ще получат Диплома за успешно завършено Училище за Супергерои.

 

07.01 /събота/ – УРОК 1 – Работилницата на Спайдермен

Кой е основният белег, по който разпознаваш супер героите? По техните уникални костюми, разбира се! Няма как да ти разкрием супер силите на Спайдърмен, ако не си подготвен с поне част от неговото облекло! За това тази събота с помощниците на Спайдермен ще  можеш да си изработиш специална маска!

08.01 /неделя/ – УРОК 2 

Спайдърмен ще бъде в Мол Бургас Плаза тази неделя и на драго сърце ще те научи как да се справяш с трудностите и опасностите. Бъди смел, очакваме те!

14.01 /събота/– УРОК 3 – Работилницата на БАТМАН

Кое момче не си е мечтало да притежава свръхсилите на Човека-Прилеп? Тази събота от 16:00ч. помощниците на Батман ще ти помагат сам да измайсториш някои от най-важните негови аксесоари.

15.01 /неделя/ – УРОК 4

Не забравяйте да донесете аксесоарите, които сътворихте в работилничката на Батман. Всички те ще ви бъдат необходими за срещата с Батман тази неделя, когато ще се състезавате с него, ще преминавете през различни препятствия заедно и други супергеройски неща.

21.01 /събота/ – УРОК 5 – Работилницата на Калинката и Черния котарак

Калинката и Черният котарак защитават Париж от злодея Хълкмод и тъй като знаем, че гледаш с интерес този филм, те каним на съботна работилничка, по време на която ще изготвим техни мини копия.

22.01 /неделя/ -УРОК 6 – Състезанията на Калинката и Черният котарак

Тази неделя ще ни гостуват Калинката и Черният котарак, за да ти разкрият своите мега чудеса! Ще те научат да се преобразяваш, да бъдеш по-силен и по-смел.

28.01 /събота/ – УРОК 7 – Работилницата на Супермен и Супергърл

Очакваме всички супермомчета и супермомичета за съботна работилничка в Мол Бургас Плаза, за да се подтовим за неделната среща със Супермен и Супергърл. Всеки един от вас ще може да покаже сръчност и да си направи сам ключодържател, значка на Супермен и още много други.

29.01 /неделя/ – УРОК 8

Последен ден и последен урок в Училището за супергерои! Очакват те много изпитания, които само един истински супергерои може да преодолее, изпити за смелост, ловкост и сила. Ако си посетил всичките ни 8 урока и си събрал 8-те печата, не пропускай официалното връчване на „Дипломи за успешно завършено Училище за суперерои”.


To top