Детски уикенди през февруари

01/02/2017 - 28/02/2017

За най-малките ни посетители и през февруари сме подготвили разнообразна развлекателна програма!

Началният час е 16:00ч.

Очакваме ви!

 

04.02.2017 Събота – Работилничка „Отвътре навън“

Любимият на малки и големи филм „Отвътре навън“ ни вдъхнови да ви поканим на специална работилничка! Радост ще ни гостува и ще ви научи да разпознавате емоциите, които живеят в хората. Заедно ще изработите различни аксесоари, свързани с петте основни емоции, които контролират съзнанието на малката Райли: Радост, Страх, Тъга, Отврат и Бяс Лют.

05.02.2017 Неделя – Парти „Отвътре навън“

Заповядайте тази неделя на специално емоционално парти! Ще ви посрещне Радост и ще ви отведе на острова на семейството, на честността, на приятелството. Очакват ви много игри, конкурси и гатанки!

11.02.2017 Събота – Работилничка „Свети Валентин“

Любовта трябва да се показва всеки ден и празници като Свети Валентин ни припомнят това! Дни преди 14-ти февруари ви каним на тематична работилничка, в която собственоръчно да си изработите картичка и чрез този малък жест да разкриете обичта си към любимите хора.

12.02.2017 Неделя –  Историята на Спящата красавица

Какъв по-подходящ повод от празника на Любовта, за да ви припомним историята на Спяща Красавица? Каним ви на интерактивно представление, в което заедно с красивия принц ще покажем какво е истинската любов и ще спасим принцесата.

18.02.2017 Събота – Работилничка „Маша и Мечока“

Героите от руската детска приказка „Маша и Мечока“ ще ни гостуват този уикенд и заедно ще изработим най-различни фигури от пластилин. Знаем, че сте сръчни и креативни! Очакваме ви, за да творим красоти!

19.02.2017 Неделя – Парти „Маша и Мечока“

Тази неделя те каним на среща отблизо с Маша и Мечока. Не пропускай да чуеш от първа ръка историите за новите им приключения!

25.02.2017 и 26.02.2017 Събота и Неделя – Работилничка „Мартенички“

По повод предстоящия празник на Баба Марта, който е символ на пролетта и носи пожелание за здраве и плодородие, не пропускай уикенда, посветен на мартеничките. Заедно ще изработим красиви плетеници от бяло и червено, които да подарите на най-близките си хора!


To top