Детски уикенди през март

01/03/2017 - 31/03/2017

За най-малките ни посетители и през март сме подготвили разнообразна развлекателна програма!

Началният час е 16:00ч.

Очакваме ви !

04.03.2017 Събота – Работилничка „8ми март“

Първият уикенд на март месец ще посветим на най-скъпите дами на нашите сърца – майките! За предстоящия им празник ще се подготвим подобаващо като им изработим уникални ръчни картички с много любов.

05.03.2017 Неделя – Работилничка „8ми март“

Ако само картичка не е достатъчна и искаш да зарадваш своята майка с още един подарък – заповядай на неделната ни работилничка, посветена на 8-ми март, където ще можеш собственоръчно да изработиш най-различни бижута.

11.03.2017 Събота – Работилничка „Пеперудка“

През март ще празнуваме и идването на пролетта! Най-накрая студената зима ще си отиде и ще бъде заместена от топлата и цветна пролет! С цветята ще се появят и пеперудките и именно в тяхна чест е нашата работилничка тази събота. Всеки, който харесва тези грациозни и красиви същества, е добре дошъл, за да ни покаже сръчност и въображение.

12.03.2017 Неделя –  Пролетен бал на пеперудите

Каним всички пеперудки на пролетен бал! Не забравяй да си облечеш красива рокля, защото танците, които пеперудите са подготвили за бала, го изискват! Ще бъде музикално и феерично!

18.03.2017 Събота – Пиратска работилничка

Какво е пират без специална пиратска шапка? Всички пирати и всички желаещи да бъдат пирати да се чувстват поканени на пиратската ни работилничка! Момчетата ще покажат сръчност в изработването на пиратските шапки, а за момичетата ще има урок по изработка на принцеска корона.

19.03.2017 Неделя – Пиратско парти

Йо-Хо-Хо! Всички пирати да се явят на специално пиратско парти тази неделя от 16:00ч. в Мол Бургас Плаза! Носете си пиратските шапки, принцеските корони и доброто настроение, необходимо за едно щуро парти!

25.03.2017 Събота – Шпионска работилничка

Винаги са ти харесвали шпионските филми? Иска ти се и ти да владееш различни шпионски трикове?! Тогава те очакваме тази събота на шпионска работилничка, където ще оставяме тайни следи по черни картини. А картините ще оживяват в цветове и ще разкриват своите тайни чрез специална технология!

26.03.2017 Неделя – Училище за шпиони

Ако след съботната ни работилничка ти се иска още повече да бъдеш шпионин… не пропускай специалния урок за шпиони тази неделя! Ще бъде много интересно, ще ти покажем различни шпионски трикове и ще придобиеш специални шпионски умения!


To top