1-ви юни – детски празник в мол Бургас Плаза

30/05/2017 - 01/06/2017

Тази година ще отбележим деня на детето по един по-различен начин.

Освен забавна програма с игри за деца от всякаква възраст и вълнуващ спектакъл с клоуни, в Мол Бургас Плаза ще се проведе и първият бебешки маратон за гр. Бургас. Цялото празнично събитие е организирано с любезното съдействие на състав от актьори и аниматори от Държавен Куклен театър Сливен,с които заедно ще подарим на всяко дете незабравими детски емоции.

На 1-ви юни ще очакваме своите най-малки, все още пълзящи клиенти, за да се включат в първия в гр. Бургас „Бебешки маратон” под девиза „Преди да проходя ще оставя следа.С помощта на мама ще пълзя докато линията бързо пресека”. Единственото условие за участието в маратона е малките съзтезатели да не са проходили и да са на възраст от 6 месеца до 1 годинка и 2 месеца.

Подготвили сме много награди и поощрения за малките маратонци. Първите 50 участници,включили се в съзтезанието задължително ще получат награда. А на всеки отделен тур, най-бързият от тях също ще получи специална награда. Най- атрактивната част в края на надпреварата е голямата награда,която е осигурена от най-големия магазин за детски стоки в търговския център –„ХИПОЛЕНД“ – бебешка лятна количка Brevi Crystal ,с която ще си тръгне един от всички малки участници.

За всички по-големи деца празничната програма ще продължи с „По-добрият палавник”. Всеки клоун си има номер, нали? Да и клоуните от смешния  и забавен спектакъл ще покажат много номера на малките зрители. Ще се състезават помежду си, за да покажат кой е по-добър. Ще направят състезание за малчуганите и ще покажат много игри и, разбира се, ще раздадат празнични награди. Насладете се на един весел празник и участвайте в щурите приключения на Свирчо и Тропчо.

Записването за участие на малките маратонци ще започне от 15:30ч. и ще продължи до старта на самото събитие от 16:30ч, когато е и началото на голямото празненство.

Входът е свободен, носете със себе си само доброто настроение!

Вижте официалните правила тук.


To top